ΤΜΗΜΑΤΑ

Αρχική > ΤΜΗΜΑΤΑ

Όλα τα δείγματα που εισέρχονται στο εργαστήριο διοχετεύονται στα επιμέρους τμήματα μέσω του Τμήματος Διαχωρισμού Δειγμάτων και μετά την καταχώρησή τους στην πλατφόρμα πληροφορικής. Οι επιμέρους υπεύθυνοι των τμημάτων ελέγχουν τα καθημερινά αποτελέσματα και εξασφαλίζουν την άρτια λειτουργία του εργαστηριακού συστήματος. Ο κατάλογός μας διαθέτει μια ευρεία κλίμακα εργαστηριακών εξετάσεων κι εμπλουτίζεται συνεχώς. Διαθέτουμε μεγάλο όγκο εξετάσεων που εκτελούνται με Μοριακές Τεχνικές δίνοντας γρήγορα και αξιόπιστα διαγνωστικά αποτελέσματα αλλά και σε πολλές περιπτώσεις υπολογίζουν τον κίνδυνο ή την προδιάθεση για κάποιο νόσημα. Ο κύριος όγκος των δειγμάτων που αναλύονται στο εργαστήριο αφορούν τις κατηγορίες

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ
ΛΙΠΙΔΙΑ - ΛΙΠΟΠΡΩΤΕΙΝΕΣ
ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ
ΑΝΟΣΟΣΦΑΙΡΙΝΕΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΤΕΣ
ΕΝΖΥΜΑ
ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ - ΕΝΖΥΜΑ
ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΙΔΗΡΟΥ ΑΝΑΙΜΙΑ
ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΟΡΟΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
ΟΡΜΟΝΕΣ
ΘΥΡΟΕΙΔΗΣ
ΥΠΕΡΤΑΣΗ ΕΠΙΝΕΦΡΙΔΙΑ
ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ
HIV
HTLV
ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΑ
ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ - ΘΡΟΜΒΩΣΕΙΣ
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ
ΔΕΙΚΤΕΣ ΝΕΟΠΛΑΣΙΕΣ
ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ
ΕΠΙΠΕΔΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
ΝΑΡΚΩΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ
ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ
ΟΥΡΩΝ
ΚΟΠΡΑΝΩΝ
ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ
ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΑ
ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΝΩΝ
ΑΙΜΟΣΤΑΣΗ
ΑΙΜΟΛΥΣΗ
ΕΝΔΟAΓΓΕΙΑΚΗ ΠΗΞΗ
ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΗΞΗΣ
ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ
ΚΥΤΤΑΡΟΛΟΓΙΚΕΣ
ΑΛΛΕΡΓΙΑ
ΔΥΣΑΝΕΞΙΑ
ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΘΕΣΗ ΘΡΟΜΒΟΦΥΛΙΑΣ
ΓΕΝΕΤΙΚΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΤΤΑΡΟΓΕΝΕΤΙΚΗ
ΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΘΟΓΟΝΟΙ ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Οι επιμέρους υπεύθυνοι των τμημάτων ελέγχουν τα καθημερινά αποτελέσματα και εξασφαλίζουν την άρτια λειτουργία του εργαστηριακού συστήματος Το εργαστήριο βρίσκεται σε μια συνεχή διαδικασία ανάπτυξης και παρακολουθεί από κοντά τις διεθνείς εξελίξεις στην κλινική διαγνωστική. Εισάγει στο πρόγραμμά του την εκτέλεση νέων εξετάσεων και τη χρήση νέων αναλυτικών τεχνικών ώστε να βρίσκεται συνεχώς στο ίδιο επίπεδο με τα εργαστήρια αναφοράς του εξωτερικού.

Βιοχημικό

Στον Βιοχημικό  έλεγχο  ρουτίνας  χρησιμοποιούνται  τα  πλέον  τεχνολογικά  εξελιγμένα  μηχανήματα  που  εξασφαλίζουν  αξιοπιστία  και  ταχύτητα  αποτελεσμάτων. Για  ειδικές  εξετάσεις  εφαρμόζεται  η  μέθοδος  της  Νεφελομετρίας. Εκτός  από  τον  καθημερινό  εσωτερικό  ποιοτικό  έλεγχο  γίνεται  και  κάθε  δύο  μήνες  εξωτερικός  ποιοτικός  έλεγχος  στο  σε οίκους αξιολόγησης.

Αιματολογικό

 Στο Αιματολογικό  μας  τμήμα  υπάρχουν  σύγχρονοι  αιματολογικοί  αναλυτές  για  την  Γενική  Αίματος  και  αυτόματα  μηχανήματα  για  τις  εξετάσεις  της  Πήξης. Ο  καθημερινός  μας  εσωτερικός  ποιοτικός  έλεγχος  εξασφαλίζει  την  αξιοπιστία  του  αποτελέσματος.

Ορμονολογικό

 Το Ορμονολογικό  βασίζεται  σε  τελευταίας  τεχνολογίας  μηχανήματα. Το  πρόγραμμα  εσωτερικού  και  εξωτερικού  ποιοτικού  ελέγχου  διασφαλίζει  την  αξιοπιστία  των  αποτελεσμάτων.

Ανοσολογικό & Αλλεργιολογικό

 Στο τμήμα  χρησιμοποιούνται  αυτοματοποιημένα  συστήματα  για  τις  εξετάσεις  ρουτίνας  και  με  δυνατότητα  επιβεβαίωσης  με  δεύτερη  μέθοδο. Πραγματοποιείται  ακόμα  ένας  παρα  πολύ  μεγάλος  αριθμός  Αλλεργιογόνων.

Μικροβιολογικό & Καλλιεργειών

 Η αξιολόγηση των αποτελεσμάτων γίνεται από τους Ιατρούς μας καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Το έμπειρο  Ιατρικό  μας  προσωπικό  εγγυάται  την  πιστότητα  του  αποτελέσματος  στο  τμήμα  των  καλλιεργειών.

HPLC, Ηλεκτροφορήσεων & Αιμοσφαιρινών

Το  τμήμα  Ηλεκτροφορήσεων  χρησιμοποιεί  αυτόματα  μηχανήματα  της  εταιρείας  SEBIA. Υπάρχει  η  δυνατότητα  προσδιορισμού  της  Α2  Αιμοσφαιρίνης  με  την  μέθοδο  HPLC τις πλέον σύγχρονες βιοχημικές μεθόδους. Το  τμήμα  της  HPLC  εφαρμόζει  στα  συστήματά  της  ομάδες  εξετάσεων  αίματος  και  ούρων  με  μεγάλη  ευαισθησία  και  τεράστια  εμπειρία.

Διαχωρισμού Ανοσοφθορισμόυ και ELISA

 Η πολύχρονη  εμπειρία  του  προσωπικού  μας  στις  μεθόδους   ELISA  και  Ανοσοφθορισμού  αντικατοπτρίζεται  στη  μεγάλη  γκάμα  εξετάσεων  που  εκτελούνται  με  ποιότητα  και  αξιοπιστία.

Ατομικής Απορρόφησης

 Στο τμήμα  Ατομικής  Απορρόφησης  εκτελούνται  προσδιορισμοί  ιχνοστοιχείων  και  βαρέων  μετάλλων  από  εξειδικευμένο  προσωπικό  με  πολυετή  εμπειρία.

Κυτταρολογικό & Μοριακών Τεχνικών (PCR)

Διαθέτουμε μεγάλο όγκο εξετάσεων που εκτελούνται με Μοριακές Τεχνικές δίνοντας γρήγορα και αξιόπιστα διαγνωστικά αποτελέσματα αλλά και σε πολλές περιπτώσεις υπολογίζουν τον κίνδυνο ή την προδιάθεση για κάποιο νόσημα. Πολλές από αυτές οι εξετάσεις εκτελούνται σε συνεργασία με κορυφαία εργαστήρια στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Διαχωρισμού δειγμάτων

Όλα τα δείγματα που εισέρχονται στο εργαστήριο διοχετεύονται στα επιμέρους τμήματα μέσω του Τμήματος Διαχωρισμού Δειγμάτων και μετά την καταχώρησή τους στην πλατφόρμα πληροφορικής.

Κομβικό ρόλο διαδραματίζει η Γραμματεία, η οποία με προθυμία δέχεται τις κλήσεις και προωθεί τα αιτήματα στους καθ’ ύλην αρμόδιους. Παράλληλα δίνει πληροφορίες για τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Τηλέφωνο επικοινωνίας στο 210-6615881 κι ώρες λειτουργίας 8:00 πμ – 9:00 μμ τις εργάσιμες ημέρες εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

Το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τους πελάτες ώστε να προλαβαίνει ή να λύνει όποια θέματα συνεργασίας υπάρχουν ώστε να μην προκύπτουν δυσλειτουργίες. Ενημερώνει για νέες εργαστηριακές εξετάσεις που εκτελούνται, για τροποποιήσεις στο πρόγραμμα ή στις τιμές αναφοράς και για οτιδήποτε μπορεί να ενδιαφέρει τους συνεργάτες μας στο τηλέφωνο 210-6615881 και στο email microanalysi@microanalysi.gr , στην επικοινωνία ή με μήνυμα στο facebook .

Το τμήμα Πληροφορικής έχει αρμοδιότητες κι ευθύνες διότι συντονίζει όλη την πορεία της ανάλυσης των δειγμάτων, από την καταγραφή και κωδικοποίηση μέχρι την αποστολή αποτελεσμάτων. Με μεγάλη ευθύνη έχοντας πρωταρχικό ρόλο την προστασία των δεδομένων που καθορίζουν τα διεθνή πρότυπα και με γνώμονα την τεχνολογία. Στο τμήμα θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε και για θέματα διασύνδεσης εφαρμογών. Επικοινωνήστε μαζί μας από την επικοινωνία ή με μήνυμα στο facebook

Το Λογιστήριο διευθετεί τα οικονομικά ζητήματα και καθορίζει την τιμολογιακή πολιτική προσέχοντας παράλληλα τα υπόλοιπα των συνεργατών μας ώστε να καθιστά αυτή την σχέση λειτουργική ωφέλεια και των δύο μερών όπως και νομικά αιτήματα όποτε απαιτείται στο τηλέφωνο 210-6615881 και στο fax 210-6399515.

Μια μεγάλη ομάδα εξωτερικών διακινητών επισκέπτεται καθημερινά, χωρίς χρέωση, όλους τους συνεργάτες μας εντός Αττικής, στις ώρες που τους εξυπηρετεί, εξοπλισμένοι με ειδικό διαπιστευμένο εξοπλισμό για την καλύτερη και ασφαλέστερη μεταφορά των ορών.

Νιώθοντας υπερήφανοι για το επίπεδο του εργαστηρίου μας και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, σας απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση να μας επισκεφτείτε στο χώρο μας ώστε να μας γνωρίσετε από κοντά και να λυθούν τυχόν απορίες.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!