about us

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η Μικροανάλυση δραστηριοποιείται από το 1992 στον χώρο των εργαστηριακών αναλύσεων

εξυπηρετώντας ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια, την Κύπρο και τις Βαλκανικές χώρες,
Με συνεχή υπεροχή στην παροχή υπηρεσιών, ξεπερνά καθημερινά τις προσδοκίες των πελατών της προσφέροντάς τους ανεπανάληπτη εμπειρία εξυπηρέτησης.

το όραμά μας...

η συνεχής υπεροχή στην παροχή υπηρεσιών

Η Μικροανάλυση επιτυγχάνει συνεχώς την υψηλότερη δυνατή ποιότητα και απόδοση στις υπηρεσίες που παρέχει. Επιδιώκει καθημερινά να ξεπεράσει τις προσδοκίες των συνεργατών της και να τους προσφέρει μια ανεπανάληπτη εμπειρία εξυπηρέτησης.

η τεχνολογική πρωτοπορία

Η Μικροανάλυση αναζητά συνεχώς νέους τρόπους για να καινοτομεί και να βελτιώνει τις υπηρεσίες της και βρίσκεται μόνιμα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων στον τομέα των ιατρικών αναλύσεων και της ακρίβειας αποτελεσμάτων.

Με την εισαγωγή του νέου λογισμικού προγράμματος SLIS, η επικοινωνία με τους συνεργάτες γιατρούς γίνεται αμφίδρομη και άμεση. Τα εργαστήρια της, εξοπλισμένα με αυτόματους αναλυτές τελευταίας γενιάς από τους κορυφαίους οίκους του χώρου, παρέχουν τη δυνατότητα διασύνδεσης κάθε πελάτη με το εργαστήριό της, για άμεση προβολή και παραλαβή αποτελεσμάτων, απλουστεύοντας κι επιταχύνοντας κατά πολύ τις διαδικασίες. Επίσης, προβλέπει και κατορθώνει την παραλαβή αποτελεσμάτων και από τους μη κατέχοντες το πρόγραμμα SLIS.

αποστολή μας,
η διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων με ταχύτητα και αξιοπιστία

Η Μικροανάλυση, καλύπτει όλο το φάσμα της εργαστηριακής διαγνωστικής στον τομέα της βιοπαθολογίας, ως πρωτοπόρος στον κλάδο των εργαστηριακών αναλύσεων και με μακροχρόνια παρουσία στον κλάδο. Από το 1992 προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των ιατρικών διαγνωστικών εξετάσεων και δεσμεύεται στην ακρίβεια, την ποιότητα και την ταχύτητα των υπηρεσιών, με την εφαρμογή συστημάτων διαχείρισης ποιότητας για τη διασφάλισή της.

οι αξίες μας...

η εξειδίκευσή μας στις υπηρεσίες σας

Η Μικροανάλυση, αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία μίας ομάδας εξειδικευμένων επαγγελματιών, στοχεύει και πετυχαίνει την παροχή αξιόπιστων και έγκυρων διαγνωστικών αποτελεσμάτων, αλλά και τη διαρκή υποστήριξη των συνεργατών της. Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία επιτυγχάνει την ακρίβεια των αναλύσεων που προσδοκούν οι συνεργάτες της, γι’ αυτό και στοχεύει σε μακροχρόνιες συνεργασίες με αμοιβαία εμπιστοσύνη.

η διασφάλιση ποιότητας

Η ποιότητα αποτελεί προτεραιότητά μας. Η Μικροανάλυση δεσμεύεται να παρέχει συνεχώς υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους συνεργάτες της. Αυτό περιλαμβάνει την ακρίβεια, την επαγγελματική συμπεριφορά και την άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων τους. Η Μικροανάλυση Ιατρική Αθηνών είναι διαπιστευμένη με σύστημα ISO 15189-2022 σε ένα πολύ μεγάλο εύρος εξετάσεων σε ένα σύστημα που συνεχώς επεκτείνεται. Επιπλέον, είναι πιστοποιημένη με ISO 9001-2015, το οποίο και παρέχει δωρεάν σε όλους τους συνεργάτες της που το επιθυμούν. Είναι επίσης πιστοποιημένη με συστήματα ασφαλείας δεδομένων και συστήματα ασφαλείας προσωπικών δεδομένων, όπου διασφαλίζει της απόλυτη ασφάλεια και εχεμύθεια στους συνεργάτες της.

η αξιοπιστία

Η Μικροανάλυση τηρεί τις υποσχέσεις της προς τους συνεράτες της. Παρέχει αξιόπιστες αναλύσεις και εκπληρώνει τις προσδοκίες των συνεργατών της με συνεχή προσήλωση στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

η καινοτομία

Η Μικροανάλυση ακολουθεί τις εξελίξεις στον τομέα της εργαστηριακής ιατρικής, εφαρμόζει νέες εργαστηριακές μεθόδους και προσπαθει συνεχώς να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της σύγχρονης διαγνωστικής ιατρικής.

η ανθρώπινη φροντίδα

Η Μικροανάλυση θέτει τους συνεργάτες στο επίκεντρο της λειτουργίας της, αφουγκράζεται διαρκώς τις ανάγκες τους, ανταποκρίνεται με ταχύτητα και συνέπεια στα αιτήματά τους και τους παρέχει άμεσα εξειδικευμένη εξυπηρέτηση και την υψηλότερη δυνατή εμπειρία.

η βιωσιμότητα

Η Μικροανάλυση είναι αφοσιωμένη στη βιωσιμότητα και την προστασία του περιβάλλοντος. Φροντίζει να παρέχει πάντα υπηρεσίες που σέβονται το περιβάλλον και αναζητά τρόπους για τη μείωση του αποτυπώματός της σε αυτό. Νιώθοντας υπερήφανοι για το επίπεδο του εργαστηρίου μας και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, σας απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση να μας επισκεφτείτε στον χώρο μας, ώστε να μας γνωρίσετε από κοντά.

Τι κάνει την Μικροανάλυση να ξεχωρίζει, ως κορυφαία εταιρεία του κλάδου

#1

Η Μικροανάλυση έχει αναπτύξει μια οργανωτική δομή τέτοια, που της επιτρέπει να λειτουργεί με ασύγκριτη αποτελεσματικότητα και εξαιρετική αποδοτικότητα. Η υψηλού επίπεδου συνεργασία μεταξύ των διαφόρων τμημάτων της συμβάλλει σε αυτό το χαρακτηριστικό που ενδυναμώνεται διαρκώς, όσο η εμπειρία της στον χώρο μεγαλώνει.

#2

Η Μικροανάλυση διακρίνεται για την ταχύτητα στην παραγωγή και παράδοση αποτελεσμάτων στους συνεργάτες της. Παρουσιάζει άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες και στα αιτήματα τους, καθώς κατέχει την απαραίτητη τεχνογνωσία για να επιλύει γρήγορα τα προβλήματα, και τη χρήση τεχνολογίας και εξελιγμένων μηχανημάτων που επιταχύνουν την παραγωγικότητα της σε όλα τα επίπεδα.

24 ώρες δίπλα σας
με ποιότητα, ταχύτητα, οργάνωση, αξιοπιστία

Στη Μικροανάλυση, κατανοούμε τη σημασία της γρήγορης παροχής αποτελεσμάτων για τους συνεργάτες μας. Η εφαρμογή πρωτοπόρων εργαστηριακών μεθόδων σε συνδυασμό με τη χρήση τεχνολογίας αιχμής, μας επιτρέπει να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, με ταχύτητα και ακρίβεια.

call us