about us

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η Μικροανάλυση δραστηριοποιείται από το 1992 στον χώρο των εργαστηριακών αναλύσεων

εξυπηρετώντας ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια, την Κύπρο και τις Βαλκανικές χώρες,
Με συνεχή υπεροχή στην παροχή υπηρεσιών, ξεπερνά καθημερινά τις προσδοκίες των πελατών της προσφέροντάς τους ανεπανάληπτη εμπειρία εξυπηρέτησης.

το όραμά μας...

η συνεχής υπεροχή στην παροχή υπηρεσιών

Η Μικροανάλυση επιτυγχάνει συνεχώς την υψηλότερη δυνατή ποιότητα και απόδοση στις υπηρεσίες που παρέχει. Επιδιώκει καθημερινά να ξεπεράσει τις προσδοκίες των συνεργατών της και να τους προσφέρει μια ανεπανάληπτη εμπειρία εξυπηρέτησης.

η τεχνολογική πρωτοπορία

Η Μικροανάλυση αναζητά συνεχώς νέους τρόπους για να καινοτομεί και να βελτιώνει τις υπηρεσίες της και βρίσκεται μόνιμα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων στον τομέα των ιατρικών αναλύσεων και της ακρίβειας αποτελεσμάτων.

Με την εισαγωγή του νέου λογισμικού προγράμματος SLIS, η επικοινωνία με τους συνεργάτες γιατρούς γίνεται αμφίδρομη και άμεση. Τα εργαστήρια της, εξοπλισμένα με αυτόματους αναλυτές τελευταίας γενιάς από τους κορυφαίους οίκους του χώρου, παρέχουν τη δυνατότητα διασύνδεσης κάθε πελάτη με το εργαστήριό της, για άμεση προβολή και παραλαβή αποτελεσμάτων, απλουστεύοντας κι επιταχύνοντας κατά πολύ τις διαδικασίες. Επίσης, προβλέπει και κατορθώνει την παραλαβή αποτελεσμάτων και από τους μη κατέχοντες το πρόγραμμα SLIS.

αποστολή μας,
η διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων με ταχύτητα και αξιοπιστία

Η Μικροανάλυση, καλύπτει όλο το φάσμα της εργαστηριακής διαγνωστικής στον τομέα της βιοπαθολογίας, ως πρωτοπόρος στον κλάδο των εργαστηριακών αναλύσεων και με μακροχρόνια παρουσία στον κλάδο. Από το 1992 προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των ιατρικών διαγνωστικών εξετάσεων και δεσμεύεται στην ακρίβεια, την ποιότητα και την ταχύτητα των υπηρεσιών, με την εφαρμογή συστημάτων διαχείρισης ποιότητας για τη διασφάλισή της.

οι αξίες μας...

η εξειδίκευσή μας στις υπηρεσίες σας

Η Μικροανάλυση, αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία μίας ομάδας εξειδικευμένων επαγγελματιών, στοχεύει και πετυχαίνει την παροχή αξιόπιστων και έγκυρων διαγνωστικών αποτελεσμάτων, αλλά και τη διαρκή υποστήριξη των συνεργατών της. Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία επιτυγχάνει την ακρίβεια των αναλύσεων που προσδοκούν οι πελάτες της, γι’ αυτό και διαθέτει μόνιμες συνεργασίες που συνεχώς αυξάνονται.

η διασφάλιση ποιότητας

Η ποιότητα αποτελεί προτεραιότητά μας. Η Μικροανάλυση δεσμεύεται να παρέχει συνεχώς υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες της. Αυτό περιλαμβάνει την ακρίβεια, την επαγγελματική συμπεριφορά και την άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων τους. Η διασφάλιση της ποιότητας είναι ζήτημα κεφαλαιώδους σημασίας για τη Μικροανάλυση και αποτελεί μία από τις πρώτες εταιρείες στον χώρο που κατανόησαν τη σημασία της και εφάρμοσαν συστήματα για τη διαχείρισή της. Έτσι, το 2012 άρχισε να πραγματοποιείται διαπίστευση σε πάνω από 120 εξετάσεις σύμφωνα με τους κανονισμούς που οριοθετεί το ISO 15189 και σε συνεργασία με τον Ε.Σ.Υ.Δ. Πιστή στην πολιτική συνεχούς ελέγχου και βελτίωσης της ποιότητας, συμμετέχει από το 1998 στα σχήματα εξωτερικού ποιοτικού ελέγχου του Ε.Σ.Ε.Α.Π. (Εθνικό Σύστημα Εξωτερικής Αξιολόγησης Αποτελεσμάτων στην Κλινική Χημεία) και του Γερμανικού φορέα Instand e.V.

η αξιοπιστία

Η Μικροανάλυση τηρεί τις υποσχέσεις της προς τους πελάτες της. Παρέχει αξιόπιστες αναλύσεις και εκπληρώνει τις προσδοκίες των πελατών της με συνεχή προσήλωση στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

η καινοτομία

Η Μικροανάλυση είναι πρωτοπόρος στον τομέα της και επιδιώκει την καινοτομία και τη δημιουργία νέων λύσεων για τους πελάτες της. Αναζητά συνεχώς τρόπους για να βελτιώνει τις υπάρχουσες υπηρεσίες και να παρέχει νέες, πρωτοποριακές μεθόδους.

η ανθρώπινη φροντίδα

Η Μικροανάλυση θέτει τους πελάτες στο επίκεντρο της λειτουργίας της, αφουγκράζεται διαρκώς τις ανάγκες τους, ανταποκρίνεται με ταχύτητα και συνέπεια στα αιτήματά τους και τους παρέχει άμεσα εξειδικευμένη εξυπηρέτηση και την υψηλότερη δυνατή πελατειακή εμπειρία.

η βιωσιμότητα

Η Μικροανάλυση είναι αφοσιωμένη στη βιωσιμότητα και την προστασία του περιβάλλοντος. Φροντίζει να παρέχει πάντα υπηρεσίες που σέβονται το περιβάλλον και αναζητά τρόπους για τη μείωση του αποτυπώματός της σε αυτό.

Τι κάνει την Μικροανάλυση να ξεχωρίζει, ως κορυφαία εταιρεία του κλάδου

#1

Η Μικροανάλυση έχει αναπτύξει μια οργανωτική δομή τέτοια, που της επιτρέπει να λειτουργεί με ασύγκριτη αποτελεσματικότητα και εξαιρετική αποδοτικότητα. Η υψηλού επίπεδου συνεργασία μεταξύ των διαφόρων τμημάτων της, συμβάλλει σε αυτό το χαρακτηριστικό που ενδυναμώνεται διαρκώς, όσο η εμπειρία της στον χώρο μεγαλώνει.

#2

Η Μικροανάλυση διακρίνεται για την ταχύτητα στην παραγωγή και εκτέλεση εξετάσεων στους συνεργάτες της. Ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες και στα αιτήματα τους, καθώς προσαρμόζεται πάντα στις πιο σύγχρονες τεχνολογικές τάσεις για να επιλύει γρήγορα τα προβλήματα, και αξιοποιεί εξελιγμένα μηχανήματα που επιταχύνουν την παραγωγικότητα της σε όλα τα επίπεδα.

24 ώρες δίπλα σας
με ποιότητα, ταχύτητα, οργάνωση, αξιοπιστία

Στη Μικροανάλυση, κατανοούμε τη σημασία της γρήγορης παροχής αποτελεσμάτων για τους πελάτες μας. Η τεχνολογική πρωτοπορία μας και η χρήση νέων μεθόδων καινοτομίας, μας επιτρέπει να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, με ταχύτητα και ακρίβεια.

call us