ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Αρχική > ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Το τμήμα των Δημοσίων Σχέσεων της ΜΙΚΡΟΑΝΑΛΥΣΗ, μέσω του ανθρώπινου δυναμικού της, εκτελεί μια διαδραστική μορφή επικοινωνίας μεταξύ της εταιρείας και των συνεργατών της. Κοινός στόχος αυτής, είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη επαφή για την κατανόηση και την υποστήριξη των αναγκών του πελατολογίου και η παράλληλη κοινοποίηση θεσμικών αλλαγών της εν γένει λειτουργίας της εταιρείας.

Στο πλαίσιο αυτό οι άνθρωποι των Δημοσίων Σχέσεων της και μέσα από καθημερινές επισκέψεις στα ιατρεία σας, συζητούν, αφουγκράζονται και αναλύουν, την ικανοποίηση των πελατών, τις ατομικές σας ανάγκες, τις αλληλεπιδράσεις με τους πολίτες και τους εμπλεκομένους κρατικούς φορείς και τελικά την αξιολόγηση της εταιρείας  στο νέο συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον των υπηρεσιών υγείας.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η ομάδα των Δημοσιών Σχέσεων είναι ένα δυναμικά ενεργό τμήμα και ανταποκρίνεται άμεσα, μέσω των ενεργών τρόπων επικοινωνίας στο τηλέφωνο 210-6615881 και στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., στην επικοινωνία ή με μήνυμα στο facebook